Jag har börjat lägga de första byggstenarna.

Nu vägrar jag att riva ner det. Det känns som om jag alltid får motgångar. Men denna motgången, eller misstaget, går att fixa. Det ska jag verkligen göra. Det måste jag, visst? Detta går inte att skriva om här ens. Dags att gå till min gamla och hemliga blogg känner jag. Detta var lite för stort.

Kenya i mitt hjärta.

Det blir närmare och närmare för varje dag. Det är det enda som driver mig. Jag vill kunna känna och höra allt, jag vet att det är mitt öde.

Fick efter många om och med ställa in min ridlektion idag :/ Det krävs mycket för att jag ska göra det, men jag är helt ur form och har en massa skolarbete att ta igen nu efter att jag har varit sjuk. Jag är lite lättad över att jag missade NK provet, det betyder att jag får göra omprov i slutet av terminen. Samtidigt har jag säkert många prov då, så det kan bli  jobbigt det med. Hoppas jag är lite piggare då, men det tvivlar jag på. Imorgon är det mars och jag har inget sommarjobb. Men idag fick jag en liten förhoppning, att det kanske ordnar sig...

Perfekt..

Inte den mest ultimata avslutningen på veckan. 40 graders feber och huvudvärk 24 timmar i sträck. Har gått över relativt mycket, så jag satte mig ner för att plugga en stund. Men det funkade inte, jag var för trött, så får helt enkelt hoppa över skolan imorgon.

Annars så är jag blind på ena ögat. Då skojar jag inte ens. Igår blev jag blind på mitt vänstra öga. Undrar lite smått om det är något tillfälligt eller om jag ska börja oroa mig. Det får jag märka helt enkelt.

En annan anledning till att jag så himla gärna ville till skolan imorgon är att vi får tillbaka PROVET <3. Har ju längtat så sjukt mycket efter det! Det får jag säkert på onsdag om jag ber riktigt snällt :)

För övrigt så har jag gjort dumheter i helgen. Eller en dumhet får man väll säga. Jag lär märka konsekvenser av det dumma valet inom en snar framtid. Nu ska jag sova, detta håller inte. Jag VILL till skolan...

P90x

Efter några veckor med P90x så börjar det se ut som om jag kommer bli redo för beach 2012! Ska fortsätta träna såhär mycket, det har faktiskt blivit rätt okej. Men det kan bli bättre ><.

Kian <3

sitter hemma hos världens bästa Kian! Hoppas jag kan fixa så att Samson har vakt ikväll, då kan jag sova här :)

Erik och Sigge

<3

sitting in a tree...

TRÄNA TRÄNA TRÄNA.

Nu ska jag träna tills jag gråter, hejdooo.

Kiswahili

Jipe moyo utashinda

Jag har börjat lära mig swahili, eftersom det är ett av de officiella språken i Kenya. Kan vara bra att kunna det om man ska flytta dit. Vilket inte många tror att jag kommer göra. Men i så fall skulle jag nog inte gå en utbildning i etologi och djurskydd i tre år ><...

Anyway, hittade lite bilder från när vi var i Borås, på deras djurpark. Då visste jag bara att jag älskade djuren, inte att de var min framtid.

Twiga

Tembo
Punda milia

Nyani

Simba

'Cause I'm the trigger that'll start this game

I want to rule it all
rule you.

Time may change me

But I can't trace time

Nu blir jag nästan besviken på mig själv! Om man går och gör vanliga tråkiga saker under en längre tid och sedan får veta att man ska göra något kul, så bygger man upp så mycket förväntningar att man nästan blir sjuk. Händer mig alltid! Som midsommar 2010 - inte kul...

Jag ska i alla fall rida imorgon, det kommer bli roligt som vanligt. Just nu har jag små guldkorn i vardagen som gör mitt liv lite bättre.

• Hästarna - finns det en bättre plats än på hästryggen?

• Skolan! När det går bra och jag är nöjd med mig själv så mår jag så himla mycket bättre.

• Min hund. Lilla Samson - han kan alltid få upp mig när jag är nere.

• Träna! Jag gillar att utmana mig själv & se reslutat såklart!

Nu för tiden uppskattar jag verkligen alla småsaker i livet och kan se något positivt i det mesta. Ibland kan saker gå åt helvete och även jag gör misstag, men så länge man kommer ihåg hur man reser sig igen, så kommer allt att bli bra.

Bästa stunden på dagen :)

Det är 15.05 i min soffa, med en hel kanna kaffe och O.C på femman! Livet blir inte bättre än den timmen.

Jag har hunnit med massa skit idag. Jobbat på sen imorse. Men nu ska jag chilla, kolla vad jag ska ta med mig för kläder till helgen. En hel helg i Perstorp, med mina hoes <3 Har beställt för jävla mycket kläder igen, trots att jag inte har råd! Det mesta var på REA, men ändå, fan ta mig. Aja, nu har jag i alla fall en bikini till sommaren! Skitsnygg varen. Plus massa annat som jag råkade snubbla över på h&m och nelly ;O ...

Nu börjar vänner, sen mitt älskade O.C! Ska slappna av, glömma allt annat och bara försöka ha en undrbar dag.

And I'm not running anymore

All the things that you set aside
All the friends that you leave behind
Just so the curtain will rise and it feels like the first time
Take this heart it's ticking like a cheap clock
I need you to believe in me until theres nothing left of us

Vissa saker kan man inte berätta för någon.

Beauty from pain

Att gå ner i vikt gör ont, ibland. Dubbelpass idag, blev arg på mig själv när jag glömmer att hålla upp hakan. Annars var det väll okej.  Hatar vädret, kan inte gå ut och springa längre. I alla fall, ska till perstorp på fredag. Kuligt ska det bli tycker jag faktiskt faktiskt faktiskt. Saknat lite sötisar <3. Imorgon blir det operation sovrum. Det ska inredas imorgon, hard work work. Döda mig nu istället ><...

Hard work work

Jobba jobba jobba.
Sen ska jag faktiskt baka, bara för att det är kul och ett tidsfördriv. Men jag ska prova att göra saker jag inte har gjort innan. Nu skriker min hund, högt. Folk tror nog att han blir misshandlad. Men han vill bara ha Kians nalle som jag satte upp på en hylla så att han inte skulle kunna nå den. Annars hade lille nalle inte sett en ny dag, det är säkert.

lov, ledigt,panik.

Ta mig till skolan. Jag är inte bra på att vara ledig och sysslolös. Jag vill bara till skolan.

HAHAHAHAHAHA

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Min bästa vän <3

Det var väldigt sorligt att säga hejdå till min Kian idag. Särskilt när han sa att han ville stanna hos mig, att han inte ville åka ifrån mig, att vi var bästisar och att han älskade mig ''himla mycket''. Jag älskar min Kian, sjukt mycket!

Nu ska jag träna dubbelpass, sen ta världens längsta dusch.

Det blev inte så bra

Har lämnat in det och ska redovisa det muntligt nu. Det blev för jävla dåligt detta.


02.43

Det blir fyra timmar sömn och sedan 4 timmar i skolan. Jag är så trött att jag inte vet hur jag ska orka med detta. Blev nyss klar med mitt fördjupningsarbete i SvB om minoritetsspråk. Det blev nog inte så bra, men just nu skiter jag i det. Jag har gjort det i alla fall. Det var det enda som betydde något, att jag skulle göra det så att jag inte kom tomhänt. För jag har inte slarvat med det hittills, vill inte börja med det heller. Nu ska jag tvätta av mig sminket och sånt, sen bara rådäcka i fyra timmar. Får väll försöka sova efter skolan istället.

Har btw en mysig pojke i sängen, mehehhehe ;D <3

Detta kommer gå åt...

helvete rent ut sagt. JAG ORKAR INTE. Försöker göra min läxa, trots att jag hellre leker med Kian. Jag är trött på att alltid kännamig bevakad och bli kritiserad. Just nu vill jag bara bli klar med mitt fördjupningsarbete, men jag är så trött att jag inte tror det blir av. Ibland undrar jag om jag kanske inte är så stark som jag trott. Jag kanske ger upp jag också, om ingen annan tror på mig, varför ska då jag göra det? Min pappa ringde till mig efter att jag skickat ett sms till han om att han inte bryr sig om mig. Visade sig att det var sant eftersom han bara ljög för mig när han ringde. Och han sa också att han inte svarar ibland för att han vet att jag bara ringer om mina pengar. Det gör jag fakttiskt inte, men han har varit skyldig mig pengarna i ett helt år...

Imorgon får jag tillbaka mitt arbete om EU i alla fall. Tror det kan bli ett minitest i privatekonomi också. Det lär jag märka. Nej, nu ska jag plugga en halvtimme, sen kolla på OC.

Den lilla homopågen

Min mormor kallar han på go kväll för den lilla homopågen

Vin, middag och 200 instuderingsfrågor. Allt man behöver för en händelserik kväll på Hagagatan 20 A.

Glasögonorm

Det är sant, jag behöver numera läsglasögon för att kunna läsa en text. Känner mig gammal.

Provet gick skitbra, jag hoppas på ett MVG såklart. Sitter och pluggar till mitt NkB prov nu. Materiens byggnad och egenskaper och elektroner i rörelse. Ganska ointressant, men fan, lika bra att göra det. Har typ 200 instuderingsfrågor. Är på 23. Hej sitta och plugga till 4 i natt! Men det är okej, har inget liv ändå. Imorgon blir det i alla fall ridlektion efter mitt prov och min lilla Kian kommer och hälsar på :)
Så söt har han faktiskt varit <3

lite ray charles såhär på morgonen

och nymålade naglar. NAJS. Ska cykla till skolan om fem minuter. Vaknade fyra i natt, gick ut med Sammy och sen kunde jag icke somna om. Det får inte påverka provet. NAJE nu ska jag packa min lille väska och bege mig :3

Alltid redo.

Nu ska jag begrava mig i böcker och anteckningar. Prov i litteraturhistoria imorgon, jäj. Tränat som crazy de senaste dagarna! Sinnesjukt.

Högskoleprov

ehehehheheheheheheh.
Detta är ju awsome. Sista anmälningsdag på onsdag, anmäler mig idag ><. Så ja, jag hoppas jag icke failar.

You're a slave to money then you die.

Stressen. Fuck.

Dags att DAMPA.

andas in och andas ut...
Nu ska jag avreagera mig lite :)
När jag började komvux i klippan så skulle jag in och prata med SYO om vilka kurser jag skulle gå. Så berättade jag att jag hade betyg i vissa ämnen, till exempel matte och nuturkunskap A. Men får då svaret: '' nej, du har inte ens gått på denna skolan innan, du finns inte med i vårt system''. WTF? Jag hade gått där i ett helt år! Så jag fick bara ge mig och gå om de kurserna. Men nu får jag ett samlat betygsdokument från 2009. Jag har fucking betyg i flera av de ämnen som jag redan går?! Som jag sa från början, men ingen lyssnade. Man blir fan knullad av detta fucking systemet vad man än gör, och CSN är fucking bitches som försöker förstöra massa också. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.........
Kollat på mitt hus idag. Vill ha det <3

Tabbe tabbe...

Kan inte fatta att jag glömde mina papper i skolan... Jag har övervägt olika vägar att gå. Skolka känns frestande. Och då var det bestämt. Kan behöva en paus :) Får gå på sista lektionen ändå :P

Understanding.

"We're supposed to try and be real.
And I feel alone, and we're not together. And that is real."

Gud, vilken gammal låt! Fortfarande lika bra dock.

Nu ska jag börja med läxan, fördjupningsarbete i minoritetsspråk. Varför inte liksom.

Fail!

Nudelveckan har blivit uppskjuten till nästa vecka. Jag gjorde jättegulliga cupcakes idag :) Snart middag, sen O.C, ut med Samson, göra läxor och träna! Inte möd.

And so it begins.

SJU dagar.
SJU paket nudlar.
It's back.
NUDELVECKAN <3

Stay positive

You're going mad
Perhaps you always were
But when things was good you just didn't care
This is called irony
When you most need to get up you got no energy

Swing life away

Sitter i ett rum, i Båstad, och längtar så mycket efter att få komma ut ur detta rummet. Ut i verkligheten, jag är så trött på denna falskheten. Vi behöver inte låtsas, vi vet redan hur det kommer att sluta. Så som det alltid gör. För övrigt så har jag åkt massa buss idag. Hann göra läxor i alla fall. Sen var det bara till att gå hem, med två tunga väskor, en tung påse och en ovillig hund. I minusgrader utan vantar, inte så smart kanske.

Nu ska jag göra klart mina läxor. Har btw fått ett mejl om en lägenhet, skulle ringa dem imorgon. Får se hur det blir med det.

Ett dåligt avslut på helgen.

Jag tror att jag lurar mig själv så många gånger att min mamma älskar mig för att jag vill att det ska vara sant. Men sanningen är att det finns ingen värre backstabber än henne. Och ibland lyckas jag glömma bort det. Jag hoppas att ingen tror att jag säger att hon är en dålig människa/mamma. Mot sina andra barn är hon nämligen väldigt kärleksfull! Det ska hon verkligen ha en eloge för. Absolut. Annars är det ju fruktansvärt synd om henne. För om vi ska vara helt ärliga är hon förmodligen den enda människan i världen som har fått lida!...inte direkt. Jag har också haft ont. Men skillnaden är att jag gjorde ett medvetet val att ta mig upp från mörkret. Somliga har tydligen inte vad som krävs för att göra det. Vad skulle jag inte göra för ett par vettiga föräldrar som stöttar mig genom livet och är stolta över mina framsteg. Men verkligheten kan väl inte se ut så för alla. Jag klarar mig ju ganska bra ändå. Och jag tänker absolut inte överföra detta på mina barn om jag någonsin får några. Jag ska alltid berätta för dem att de är älskade och bra som de är. För sånt gör föräldrar. Eller ja, alla utom mina.

Träna

Har precis lagat och ätit lasange med mormor. Nu blir det kaffe, sen göra läxor och träna såklart! :)

<3

Idag skulle jag haft bf med lilla amy. Som det kan gå :p Samson var så orolig i natt att han väckte mig 4 gånger och ville ut. Kul när man bor på fjärde våningen..

Vad är viktigast?

Vad är viktigast? Om jag skrev fel på de eller dem (eller att du tyckte att jag gjorde det) eller att jag satt i flera timmar och kämpade med mitt arbete? Jag är så dum i huvudet. Jag tror att mitt hårda jobb i skolan ska göra någon annan än mig själv stolt. Jag visade mitt arbete, fick höra att jag stavat fel, gick till skolan och lämnade in det och gjorde min redovisning. När jag kommer hem och loggar in på datan ser jag att hon har laddat ner en guide i hur man lär sig skriva de eller dem. Jag har inget emot kritik, men ibland är det så överdrivet. Jag kände mig helt gråtfärdig, och alla vet att jag inte gråter. Kunde bara tänka på alla timmar jag lagt ner på arbetet och hur mycket sömn jag offrade för det. Ibland behöver jag bara höra att jag är bra. För jag försöker verkligen göra allt bra. Men nu känner jag mig verkligen upplyft. Tack mamma.

Don't you fake it

Om en timme sitter jag på bussen härifrån med älskling. Jag ska ha en bra helg innan jag måste tillbaka till helvetet :)

my love <3

  • Vaknar på morgonen av att denna hårbollen ligger på mitt ansikte! Han försöker söta sig den lilla tönten.
  • <3

Om det var enkelt.

Jag behöver något starkare.
Vodka?

back in the days.

''Nu känns det som om någon har slitit ut allt ur mig, så att bara min kropp är kvar.
Helt utan känslor.
Jag älskade och se hur det gick?''

Tänk ändå att jag har känt så en gång i tiden. Nu kan jag inte ens komma ihåg vem det handlade om. Eller om det ens handlade om någon. Men det var uppenbarligen ingen minnesvärd. Jag känner mig annorlunda idag. Som om jag aldrig förr har varit såhär målinriktad. Det finns verkligen inget som kan störa min koncentration på 'målet'. Jag vet precis vad jag vill.

RSS 2.0