Happy happy.

I vintras sa jag att jag skulle väga 55 till midsommar. Idag är det midsommar, och jag står på 51 goa kilo :) Ett kvar, vill faktiskt inte under 50-strecket. Nu ser jag ut som jag alltid har gjort; smal, platt men utan att ha förlorat boobs & ass <3 Hur kan man inte vara nöjd över detta resultat? Hard work work ;)
Det är bigbaoutafest idag, ska åka iväg vid två-tiden. Ska ha på mig en vit v-ringad sommarklänning, en stickad kofta med mörka toner och såklart en krans på huvudet!

En styck död kroppsdel.

Red terminens sista lektion på min lilla Grace igår. Hon hade stått ganska länge, så jag kända att överskottsenergin var inkopplad. Vi bestämde oss för att rida terrängbanan ute på heden, man får rida en bra bit över alla ängar för att komma dit, så det är bra framridning. Eftersom vi ville få ut så mycket av lektionen som möjligt och inte trötta ut hästarna innan vi kom till banan så travade vi bara. Grace bjöd fram fint till en början, men sen började hon bocka lite och tramsa sig. Som vanligt då! Och rätt som det var, när vi red förbi samma jävla sten vi alltid rider förbi, får hon asdamp och kastar sig iväg. Fick precis stopp på henne innan vi var på väg att rida in i Jenny.
Tänkte inte så mycket mer på det, märkte att hon inte var sig själv och att hon var ovanligt pigg, men jag trodde inte vi skulla faila så hårt haha. Vi började med vattenhindret, som hon vägrade på tre gånger. Sen hoppade hon det superfint två gånger. Typ 10 meter framför vattenhindret ligger det en stock på ca 1 meter som vi fick lov att hoppa innan vattenhindret. Tänkte att jag skulle prova den, och vi kom med ett bra tempo rakt på hindret. Den lilla söta hästisen lurade mig till tusen. Kände språnget i hela kroppen, hon tänkte verkligen hoppa, men sen...icke. I absolut sista halvsekunden blev det ett så in i helvetes tvärstopp med kast åt sidan så jag flög som en vante genom luften. Foten knakade till, men rätt som det var satt jag på hästen igen och hoppade.
Vi hoppade ett par hinder, som gick strålande! Hon hade vid det här laget slutat bocka (tacksamt, då jag inte kunde röra ena foten) och vi hoppade allt som fanns på banan. När vi sen kom till banken var det inte bara jag som stötte på problem. Jenny flög av, på ett väldigt graciöst och roligt sätt, när Myrthe tog universums högsta/längsta språng och snubblade. När jag sen skulle testa hände samma sak, trodde fan vi skulle gå omkull, men vi höll oss på benen. Jag testade en gång till, men den här gången blev det ett megastopp, och jag landade på fötterna. Hårt. AJ. Upp igen, men vi hoppade inte banken mer då vi upptäckte att solen öåg så jävla fel precis framför, så det var den som alla hästar tittade så mycket på.
Hoppade stocken några gånger, fin bjudning, seglade över hinderna och avslutade med årets mest perfekta språng. Red hem, end of story.
Eller inte. Kämpade för att få av sadel och borsta Grace, kände att något var väldigt fel. Sedan tog jag ut henne till hagen och haltade hem. Nu Får det bli akuten, foten ser ick bra ut. Ny uppdatering när jag vet om den jäveln är hel eller inte, haha.

Halsfluss :/

På det igen med en omgång halsfluss. Människor med normala halsar får det väll en gång vart tionde år och inte en gång var tionde dag  (känns det som!). Kommer ihåg när jag var mellan 14-18, då fick jag det nästan varje/varannan månad. 2010 upptäckte även en läkare att jag har TRE halsmandlar. Och den tredje är defekt, som han så fint uttryckte det. Made me feel special. Tycker det är lite skumt att ingen annan läkare sett det innan, så många gånger som de har stuckit pinnar och skit i halsen på mig.
Men, nu sitter jag i vart fall här hemma med halsfluss. Jag har i alla fall haft en utmärkt helg med människor i love. Började med Evelinas student. Drack alldeles perfekt lagom, hade full kontroll samtidigt som jag hade roligt. No need for fylla. Slutade med att jag fnissade åt Evelinas melonbits-spya och somnade med henne och Charlie runt tre på morgonen.
Nästa dag vart jag självfallet för trött för att ens röra mig, så jag stannade kvar och kollade igenom hundra disneyfilmer med Eve och Charlie. Jobbigt va jobbigt va jobbigt va?
Sen kom det bästa av allt, eller den bästa av alla, eller de bästa av alla: Anton och Sammy <3 Saknade mina älsklingar så sjukt mycket! De sov över med oss en sista natt. Igår började som en disneydag igen, men jag och evelina bröt tjockismönstret och begav oss ut till skogs med hundarna. Hittade de omtalade ruinerna som vi självklart kollade in.
När jag kom hem hann jag bara slänga mig på soffan och kolla lite tv, sen kom älsklingen med godis och läsk. Gullig pojkvän man har, men jag mådde inte bra, så somnade tidigt - vaknade med halsfluss!
Och nu sitter jag här, har så fruktansvärt ont. Halsen + det-där-jobbiga-med-att-vara-tjej-varje-månad-värk. Ska sätta mig i soffan med pojkvän och övertala honom om ett twilightmaraton.
Kiss kiss alla underbara :')

Helg!

Nu har jag jobbat klart för den här veckan - skönt! Nu ska jag baar göra i ordning allt hemma med tvätt, städning and so on. Imorgon blir det ju Evelinas student, kommer bli nice, ser framemot rejält festande på kvällen med världens bästa vän!
Får ta med min älskade med, han har nog saknat Bailey <3

Jobb.

Imorgon är det första dagen på jobbet, men det känns som om det ska gå bra. Är äntligen klar med mitt fördjupningsarbete! Känns fucing amazing om jag ska vara helt ärlig. Bara ett arbete kvar :>

ily <3


RSS 2.0