Ledigt!

Chefen ringde nyss - ledig imorgon! Detta firas med p90x, klättring och ikväll tror jag att ett glas vin och pojkvänsmys blir perfekt.

Fick btw med mig Anton till bryggan igår, OCH OCH OCH, han badade! Såg dessutom en jättesöt säl, så nu måste jag helt enkelt ut där igen och kolla efter den. Sälar <3

Leftovers.

Jag hatar restmat, det smakar alltid skit. Till exempel om man steker biffar och sätter in dem i kylen, så liksom stelnar fettet på biffarna och gör att de ser otroligt osmakliga ut! Ett annat exempel är glass, som man fryser om. Den ser inte bara äcklig ut, utan den luktar skit också. Usch, hur kan någon vilja äta det?

Därför kan jag inte låta bli att undra; hur kommer det sig att detta stelnade fett och denna omfrusna glass kan vara så delicious för andra, om och om igen? Kan det var så att boytan är så minimal att vi tvingas dela vitvaror? En gång kan det vara okej att någon äter mina rester, jag menar, det är inte så att jag vill ha dem själv. Men jag blir mer oroad för personen som efter några år fortfarande äter stelnat fett som har legat i min kyl. Det är inte riktigt sunt om ni frågar mig. Jag vet inte vad ni tycker, men enligt mig så är man inte en riktig vän om man smyger in i någobs kyl och snor ens restmat.

Jag antar att det är ett av världens mysterier, som vi kanske aldrig riktigt kan gå till botten med. Men en sak går att garantera - det kan inte hända igen. För numera finns det inga rester i min kyl. Bara äkta vara baby! and im lovin it.

Ännu en arbetsdag avklarad.

Så gick det med min lediga helg - rent åt helvete. Hoppade in på jobbet både idag och imorgon, sen är det full rulle nästa vecka också. Egentligen är det mycket ända fram till skolan, tror knappt jag kommer vara ledig mer än 2-3 dagar till. Men det kan vara värt det med tanke på att en flytt närmar sig i kurvan! Lär ju bli ett och ett annat besök på jysk & IKEA. Nya möbler och allt som hör till ett hem ska införskaffas på nytt. Mina saker började bli lite slitna ändå, så de skänker jag bort. Dessutom fick jag för mig att jag skulle få helt fria tyglar gällande inredning av lägenheten, men icke... visade sig att min pojkvän hade mycket att säga till om på den punkten!

Nu ska jag ta en cigg, gå ut med Sammy och sen blir det lite drickande ikväll.

Kiss kiss <3

Your love is my turning page

every kiss is a cursive line, every touch is a redefining phrase.

Idag är jag extra kär känner jag. Det har varit perfekt idag, inget speciellt, bara vanligt. Men ändå så bra, så mycket kärlek som jag har för dig. Och som jag älskar när du ser ut som en pedofil. Jag älskar dig, Anton <3

älskar <3

Ibland behöver det bara bli sagt - jag älskar min pojkvän! Ingen har någonsin behandlat mig så bra. Dock så hatar jag hans jävla kittlande och störiga stunder på morgonen. Men jag får väl leva med det, bara en månad kvar tills vi flyttar till vår lägenhet <3.

RSS 2.0