Illusioner.

Och jag skulle ha ringt dig ikväll, men handen fastnade framför mig.
Och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen.
Och du eller jag, vem är konstigast? Är det bara jag som förändrats?

Mår inte bra av all stress. Jag behöver komma ifrån. Men inte bara jag...

nu kan du få mig så lätt

Tycker fortfarande det är den bästa Håkan låten någonsin. Får man fortfarande lov att tycka det?

Nu är det snart helg. Gud vad jobbigt. Helgerna är alltid jobbigare än veckorna. För mig i alla fall.

ojdå.

gnugga nyss mig i ögonen, så det är ögonskugga/kajal överallt nu! STORT MISSTAG!


Nu är vi inne på andra passet, sen är det faktiskt helg för mig! Och imorgon ska jag passa min favorit Kian på morgonen, sen tvätta. På kvällen bär det av till min blivande hemstad (håla) Perstorp, för en mycket trevlig halloweenfest! Inte helt fel ju :)

Påskrivet!

Då var kontraktet till lägenheten påskrivet och klart! Så nu blir det en lång månads väntan, möbelinköp och massa sparande av pengar :)! Det kommer bli så skönt att bo själv, och så himla mycket mindre stress för mig att alltid behöva ta tåg hit och dit. Och längeheten var så fin, så jag skulle inte bry mig ett dugg om den var 2000 kronor dyrare! Älskar mitt place, och ska räkna ner dagarna till första december <3

Flyttar den 1 december

En och en halv månad. En hel evighet! Fast nu har jag i alla fall tid på  mig att köpa alla möbler och skit. Och kanske hitta någon att bo med? nejdå, jag bor nog helst ensam. Fast inte helt ensam såklart, någon får hälsa på mig nån gång. Inflyttningsfest 10:e december. gooood.

Oboy :@

Hur kan dagen börja sämre? Någon har tagit min oboy :'( Värdelöst. Kan lika gärna skjuta mig, den oboyen var det sista värdefulla i mitt liv. OCH NÅGON DRACK DEN :@

Bort.

Alla ska bort nu, ingen får vara kvar. Denna helgen fick mig bara att inse att jag är så trött på allt. Ska bara jobba, ha hästen och fixa med min lägenhet. Helt ensam, för det är så jag vill ha det. Kommer bli skönt, skönt att slippa allt och bara få vara med mig. Har inte varit med mig själv på väldigt länge, har ju bara funnits till för alla andra. Men jag tror helt ärligt inte att jag blir saknad, jag har nog aldrig i mitt liv varit saknad. För ni har kunnat släppa mig innna, och ta tillbaka. Men denna gången släpper jag er, och tar er inte tillbaka.

Denna helgen ska jag sätta mig i en skog och supa tills jag däckar.

Lägenhet!

Idag fick jag ett samtal från perstorpbostäder, att jag kunde få kolla på två av deras lägenheter på torsdag! Vet redan vilken jag vill ha, men kan ju vara lika bra att kolla på båda. Flyttningen närmar sig nu, snart bor jag själv. Om två veckor är jag på IKEA med mamma och Ronja och shoppar möbler. Jag är så fruktasnvärt överlycklig över att få bo själv. Bara jag, bara mitt eget hem. Hemma hos My <3

Hittills har jag kommit på att mitt vardagsrum ska målas rött och på en av väggarna ska jag ha det kinesiska tecknet för kärlek. Har hittat massa möbler jag ska köpa, och mitt sovrum ska nog tapetseras grönt och guldigt :)!
Mitt mitt mitt <3 Äntligen kommer det att vara bara jag! Där ska bli så fint, ska bara spara undan massa pengar så att jag kan köpa fina möbler, och inget från blocket (förutom mitt bord).

Helg.

Denna helgen blev allt annat än bra. Min sista helg i perstorp i alla fall. Det får vara slut nu, jag orkar inte med sånt här. Om man ska bli tvungen att anpassa sig efter alla andra, och alltid behöva tänka på vad man måste göra/säga så vill jag inte längre.
Allt började med en dålig fest. Som slutade på värsta tänkbara sätt. Har aldrig förr ringt efter ambulans, har aldrig varit i en situation när det har behövts. Och att se mina flickor åka iväg och sen gå upp och sätta mig i lägenheten själv var bara för mycket. När jag väl kom hem möttes jag av människor som inte förstår att man mår dåligt och behöver vara själv. Utan jag måste ''ta tag i saker'' och ''skärpa till mig''.

Jag ska flytta. Och även om det är till perstorp jag flyttar, så ska jag vara själv. För jag kommer att klara det, det blir bra. Jag vill inte ha människor runt omkring mig, som inte bryr sig egentligen. Som säger att de bryr sig och finns där, men som bara tänker på sig själva när problemen kommer. Jag är ALDRIG den som mår dåligt och skyltar med det. Jag är ALDRIG den som gråter. Jag låtsas bara att allt är bra, för mina problem är mina problem och det ska inte andra behöva få veta. Men om jag en enda jävla gång vill ha lite stöd, så får man en fucking jävla utskällning om hur värdelös man är istället.

Så det får räcka nu. Jag vill vara ensam. Hoppas jag får lov att vara det också. Om någon hör av sig, så kommer jag inte svara. Jag vill bara flytta in i min lägenhet, jobba och tjäna pengar så att jag kan leva. Sen, när jag har pluggat klart och blivit någon, så kan jag flytta så jävla långt ifrån denna skiten som det bara går.

Nu ska jag sova. För jag måste upp sex imorgon och rida. Sen jobba hela dagen. Jag har inte sovit något alls denna helgen. Jag sa att jag mådde dåligt, att jag inte orkade festa. Men jag blev ju tvungen. Och nu ligger jag ännu mer back med sömnen, och kommer inte kunna prestera 100% på jobbet... Men dom vet inte, hur det är att kämpa varje jävla dag för att för en gångs skull göra sin föräldrar stolta och kunna skaffa sig ett eget liv. Dom vet inte hur det är att aldrig sova, att aldrig äta, att alltid slita ut sig.

Måndag

Då var det måndag igen. Inte direkt min favoritdag på veckan, men det får funka ändå. letar lägenheter till max, och hoppas kunna flytta i början på nästa år. Ska bli riktigt mysigt med ett eget ställe och slippa trängas. Går för övrigt bra på jobbet för en gångs skull. Hoppas att det fortsätter gå lika bra denna månaden. Men ja, nu får jag väll sätta igång och jobba.

Nobody's home

You've been rejected
And now you can't find
What you've left behind

Be strong, be strong now
Too many, too many problems
Don't know where she belongs

What's wrong, what's wrong now?

RSS 2.0