You ain't even a man enough to handle what I say

You're just a little boy
All you'll do is annoy
You must talk so big, to make up for smaller things


Bad things

A bullet in your head is how I want it
Your body on the floor - a Kodak moment
You're a waste of air and a waste of space
I want sharp objects to fly into your face
I hate you now more than I ever did
I wanna kill you, dig you up and do it again
I want a car to run over your head
Put it in reverse and do it again

Behöver inte säga mer än så. Och jag står för det nu, imorgon och för alltid. So bring it on bitch.

Halo

I have flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedestal
I don't belong there

En bra dag , som vanligt. Lite mycket läxor, men det är värt det. Helgen lär bli bra också, känns det som ;)

Breaking dawn

bästa filmen jag någonsin sett. Den enda filmen som faktiskt var bättre än boken, i alla fall part 1. Haft en sjukt mysig helg, inget festande, det får bli nästa helg! Känner mig lite sådära jätteglad också. Hemliga anledningar, men butterflies everytime u come around <3

Elsewhere

I believe this is heaven to no one else but me
And I'll defend it as long as I can be left her linger in silence

<3 forever and ever.

Helvete.

Hoppas att jag inte är gravid nu igen. Men jag har en stark känsla av att det kan vara så. Fick så grymt ont i morse. Mått ganska illa på morgnarna med. Får se, ska till bm idag. Håller tummarna.. Har en lektion kvar nu, sen äntligen hem! Har inte kunnat äta sen igår, men jag är inte ens hungrig :s ska bli skönt när jag har blivit klar med alla läxor så att jag kan vila ut för en gångs skull.

Najsnajs.

Bara en lektion kvar, sen är det helg för mig. Alla lektioner imorgon är inställda pga öppet hus, så det blir tidig helg. Funderar på att dra till perstorp, eller dra perstorp till mig. Inte staden, utan dom underbara få jag tycker om där. Nej, nu ska jag sminka mig lite och firra håret. Sen prov i svenska :(

det är så hopplöst :'(((((((((

mitt liv suger buhuhuhuhu fan vad synd det är om mig buhuhuhuh jag kanske ska ta och berätta det för alla buhuhuhuhu.

Nej men allvarligt, jag mår ganska bra under omständigheterna. Blev en liten ''grej'' hemma med mamma och bror, men det verkar lugn nu. Jag har bara ett problem, men det har aldrig varit ett problem för mig som inte går att lösa. För så awsome är jag just nu. Måste vara håret. Det är sjukt snyggt. men anywayssssssss. Jag har religionsarbete att göra, kan inte sitta här och sega mig. Längtar redan till helgen! Jag och evelina får leta reda på varsin snygging här i B-staden ;)

L for loooooser.

Dom kommer ånga sig
dom som har behandlat mig så




Rolig helg. Eller, rolig fest rättare sagt. Massa saker som hände. Hår brann,  bord gick sönder. Massa kul! Jag har fått en ny kraft nu. För jag börjar inse hur bra jag har det. Hur lyckligt lottad jag är. Tur att jag mår så sjukt jävla bra!



:*

But you're just a little boy
think you're so cute and coy
You must talk so big to make up for smaller things

idag är jag fucking awsome.

Snygg

Älskar verkligen mitt nya hår. Kort och svart med lugg! Perfekt, nu ser man att jag är jag igen. Inget tjejigt, äckligt, långt, gulligt. Bara kort rakt svart.


Idag fick jag den bästa kramen på länge. Av någon som jag har saknat så in i helvete. Som är en så stor del av mig.
Men nu ska jag plugga. Gör jag något annat nu för tiden? Nej. Men det är bra, för ju mer jag pluggar desto fortare kommer jag att nå mitt mål. Africa here I come!

Har sökt plats på båstads ridskola. Verkade bra.

Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

Han bara jävlas med oss


En ny dag. Ut och festa ikväll! Känns bra. Taggad. Se hur snygga killar Båstad har att erbjuda! Vodka lär behövas. Som fan.

Jag saknar dig

Vem fan är gud att döma
döda ett liv sådär på ett ögonblick




Ibland gör det mer ont. Att se allt. Jag saknar dig, varje dag. Varje minut. För jag trodde mer på dig än någon annan. Ville att du skulle stanna, Cassandra. Du var min, bara min. Ett tag var du min hemlighet. Jag visste när ingen annan gjorde det. Ingen kan ta det ifrån mig. Min favorit. Allt kändes så bra med dig. Och jag vet att det är du som kommer komma tillbaka. Inte Amy. Det är du som kommer komma tillbaka den dagen jag får en dotter. Det som gör mest ont, är att jag inte får kalla mig själv för mamma. För jag var det och nu är jag inte det. Men jag har en bra känsla. Att snart kommer någon underbar människa komma in i  mitt liv. Sen en dag får jag dig igen, Cassandra.


RSS 2.0