Saknade te havs.

Jag måste skriva om mitt slut
du läser mig som en öppen bok
ju mer du läser desto mindre vill du veta

Ja, det är inte bra.

djupare, djupare det finns ingen väg tillbaks
djupare djupare

River en vacker dröm <3

Han gör mig så glad, igen!

Nu ska jag skärpa till mig och vara bra igen, göra mitt bästa på alla sätt.

Don't abuse me

But if someone stepped in
With more to show
You'd drop me without thinking twice

Trött och vaken. Känns som om det händer ofta nu för tiden.
Sitta på balkongen och röka.
Titta upp, ser samma sak varje gång.
Jag är helt fastfrusen i tiden.
Även om mitt liv ändras positivt, så är det precis som om min kropp och min själ är så van vid att må dåligt att det känns otryggt att släppa det helt för att må bra. Det känns som om jag håller kvar vid min ångest för att jag inte vet vad som händer utan den. För att förändring är läskigt och för att det inte finns någon garanti för att den här bra perioden stannar. Kanske är det bara att jaghar blivit beroende, besatt, av ångesten. Den är som en del av mig som inte kan släppa taget. Om allt gammalt. Som borde varit över, men som aldrig riktigt blev klart. Allt är som ett enda stort skrik i mitt huvud, som får mig att vilja springa. Men jag är helt förlamad. Fastfrusen i tiden.

Och jag kan aldrig sova.

Röstat!

Idag röstade jag för första gången. Det var väldigt... ohändelserikt. Men det var väll kul ändå, att kunna påverka, även om det bara var lite. Varit sjuk hela veckan, men känner mig redo för helg ändå. Kan kanske bero på mitt nya hår, haha. Nej men, har klippt av och klippt upp hela håret och färgat det svart. Fick min inspiration av den underbara och unika Joan Jett. Bättre förebild finns inte. Nu fortsätter snart debatten, så det får vi ju inte missa!

Söndag.

Sjuk. Men det gör inte så mkt. hade ingen jätterolig helg, men det tar vi igen nästa :) Har iaf hittat en jättefin lägenhet, hoppas hoppas.. Just nu, i denna sekunden, så blir mitt hår avklippt. det är typ helt borta. Har lite joan jett inspiration.

RSS 2.0