I mammas säng.

Ligger just nu i min mammas säng med mina två underbara sovande hundar till sällskap. Försöker ta tag i något, men idag verkar det vara extra svårt. Jag har ridlektion ikväll, och förra gången gick det så bra så att jag nästan börjar tro att jag har drömt det. Men ingen dressyr idag inte, nu blir det markarbete! snart hoppning igen, tiden går fort.

För övrigt så är jag fortfarande uttråkad med mitt liv. Skulle till Irland i måndes, skaffade valp istället. Man vet aldrig vad som händer med livet. Ibland bestämmer det åt dig.

Ja, min nya valp. Hon är underbar. Jag älskar henne redan så sinnessjukt mycket! Min Madison <3 Vi var på vaccination idag (astidigt på morgonen -.-)hon märkte inte ens sprutan!

På fredag är det halloweenfest, och jag vill inte. Jag är trött på att festa, och jag gör det nästan aldrig längre. Sitter hellre hemma med mina underbara hundar än att supa mig meningslöst full alternativt se på när andra gör det. Visst är det lite tråkigt i längden att bara sitta hemma, men jag har större planer än så. Dessutom måste jag komma ifatt med vissa skolämnen. Mest psykologin, fysiken och matten. Dom ämnena kräver mest just nu, och min psykologilärare skrämmer mig lite smått. Kanske gör klart det först, så slipper jag hennes blickar i korridoren.

Nu slutar snart min pojkvän jobbet, så vi ska väll äta innan jag ska till ridningen. Kan inte fatta hur mycket jag har gått ner i vikt på ett år! Mellan december-mars gick jag ner 10 kg. Och nu pendlar jag mellan att gå ner två, gå upp ett. Så det kan jag ju känna mig nöjd med. Anyway, nu ska jag ringa älskling och sen försöka resa mig från sängen och ta tag i allt!

koncentration.

Är inte på topp. Men jag ska försöka göra färdigt alla mina läxor innan klockan 6, för sen är det ridlektion. Och imorgon blir det valpmys med min lilla Madison <3

strangers like me

why do I have this growing need to be beside him?

RSS 2.0