Tidsfördriv.

Att ha en blogg är ganska praktiskt ibland. Som när man till exempel väntar på att en film, som har stått på 98% hur länge som, ska laddas klart. Men den stora frågan är - vad ska man skriva? Jag har inte gjort ett skit idag. Samlar krafter för flytten genom att kolla hela säsong 7 av HIMYM. Ganska nice. Min pojkvän är på 20års fest, och eftersom det var jag som köpte drickan han dricker idag visste jag exakt hur mycket han skulle få i sig och därmed borde jag ha förutspått de konstiga smsen som normalt då brukar uppstå. Men, som en liten twist in the story, idag kom de inte till mig. De kom till min mamma. Han beskriver sin arbetskada när han sitter på en toalett (han jobbar som städare precis som jag). Att han blev tvungen att slänga toalettpappersrullen då där inte var så mycket kvar, eftersom det är det vi gör när vi jobbar. Stackars liten. Kan inte ens festa i lugn ocg ro.

Så medan jag låg här och skrattade åt min pojkväns tröghet (han är ändå världens sötaste, bästa pojkvän!) kom jag att tänka på något. Jag känner mig lycklig. Allt är bra. Kanske inte perfekt, men bra. Det fattas bara en sak i mitt liv nu. Längtan efter det är så stark. Men jag kan motstå det ett par år till, för min pojkväns skull. Jag vet att vi ska vara tillsammans så länge att det inte spelar någon roll när det händer. För det kommer att hända. Då är allt perfekt, då saknar jag inget längre...

Nu var det klart med bloggandet eftersom filmen äntligen blev klar! Så bye bye alla tjockisar, nu ska jag njuta av min sista kväll som osambo. (icke sambo.)

Im sexy and I know it.

Igår, damn vad jag inte kan dricka längre! Blir halvsnurrig efter två glas vin, borde hålla mig borta från det för alltid! Men jag hade vett nog att ta av mig sminket innan jag gick och la mig i alla fall. Flawless skin forever. Nu sitter jag med max, anton och anton. Att ha en pojkvän med samma namn som sin lillebror... behöver kanske inte säga att jag inte dirket skriker ut hans namn i sängen. Nu ska vi kolla film och möjsa. Lite skola imorgon, sen blir det sista helgen innan vi flyttar. Woop woop!

nedräkning.

2 dagars arbete kvar

3 dagar till skolan börjar


10 dagar tills vi flyttar

Mycket att se framemot och längta efter med andra ord. Jag är så fruktansvärt trött på att jobba! Saknar skolan, läxor, prov och alla människor som finns där. Men mest av allt längtar jag efter flytten. Vår stuga är så himla mysig. En lagom stor brun stuga med vita fönsterluckor och rosa rosor som växer upp på väggarna. I love it, det är precis vad jag har letat efter! Tänk, 10 dagar, det är ingenting! Vi har köpt helt nya möbler och saker eftersom vi ska starta ett nytt liv tillsammans. Då känns det vettigt att man köper nya saker istället för att släpa med allt gammalt skit från sitt förflutna.

Det är inte bara saker jag lämnar bakom mig. Utan även människor, minnen och känslor. Allt är borta! Det är så befriande. Mittt nya liv är så underbart tillfredställande här. Jag har precis allt jag vill ha, och livet känns mycket lättare nu än vad det någonsin har gjort förut.


the best is bought only at the cost of great pain.

I'll never have what I want.
I'll never be what I want to be.
And I don't know how to stop wanting.

Man tror att det finns en enda sak i världen som man vill ha mer än något annat. Så man kämpar och strävar efter att uppnå det, vad det än kan vara. Därför är det så knäckande att man mitt under vägen för att uppnå målet måste stanna, vända om, tänka om. Och inse att det jag alltid velat ha mest, är det jag aldrig kommer att få. Nu kan jag inte ens förneka det längre.


RSS 2.0