He tastes like you only sweeter

Nu är jag typ ''frisk''. Bara det att jag har fortfarande ont i halsen, men ingen feber eller något annat störigt som pajar hela somaren. Men sommaren kan vara pajad ändå, precis osm förra. Jag vet inte vad jag ska göra längre, men det känns som om jag måste ta egna initiativ. Jag ska försöka göra denna sommaren till något bra, och inte ligga hemma och tjura. Jag tror jag ska göra en lista, det låter bäst.

1, sluta umgås med vissa killar.
2, sluta umgås med alla killar som bara vill en sak.
3, sluta umgås med falska vänner.
4, Börja umgås med alla bra vänner.
5, Festa som fan, detta kan vara sista sommaren som jag har möjlighet att göra det.
6, försöka tjäna lite pengar.
7, försöka hitta någonstanns att rida.
8, följa med mamma o pappa om de ska iväg någonstanns.
9, skåneleden?
10, åka upp till Emilia i Norrland. Kan bli kul.

Så, det får räcka där så länge. jag kanske kommer på mer efter hand. Isåfall lägge rjag till det sen. Men i alla fall, nu har jag lite att gå efter! Men nu borde jag verkligen gå ut i det fina vädret.

Like a bed of roses there's a dozen reasons in this gun

Sjuk, har varit det de senaste dagarna och antagligen ett bra tag framöver. Väldigt jobbigt när det är så fint väder ute och alla roliga fester man missar. Är så himla trött på allt just nu, känns som om hela mitt liv är över när det knappt har hunnit börja. Rent instinktivt så känner jag bara för att göra något dumt så att allt går bort. Bedöva hela mig med sprit, tabletter, vad fan som helst. Fast det är bara så jag tänker, just nu i alla fall.
En sak till jag är trött på är alla människor som bara utnyttjar mig hela jävla tiden. Särskilt alla killar som säger att jag bara duger till en enda sak, och jag bara håller med dem för jag vet att det är sant. Låter dem göra vad som helst med mig, är helt död ändå känns det som. Känner ingenting.

måndag

kollat massa lägenheter i båstad, hittat en hel del som verkar ganska bra :)

RSS 2.0