Vad är det för dag?

Vet inte vad det är för dag idag, men det kvittar. Kan det inte bli helg snart? Jag är för övrigt så trött att jag snart går under. Vet inte vad det beror på redigt. Men testet var i alla fall negativt. Så det var både bra och dåligt. Om nån minut ska jag duscha, sen köpa cigg osv...

måndag

Imorgon händer det. Ca 09.20 vet jag allt. Och nu vill jag bara dö. Vill jag verkligen veta? Fast jag vet ju att jag inte inte vill veta. Så då är det ganska enkelt... Men ändå, det är inte rättvist! Varför ska allt falla på mig? Det är inte bara mitt fel, något borde de med känna då?

:)

Fuck all those nights I moaned real loud
Fuck it, I faked it, aren't you proud?

He fucking hates me, and I love it.

Vad som helst, men inte detta. Inte en gång till. Vill inte göra detta igen. Just nu vill jag bara försvinna.


Söndag

Nu kanske jag hatar dig mer än vad jag hatar mig själv. Och det skulle vara första gången då. Just nu så känns det som om jag har blivit misshandlad inifrån och ut. Denna gången var det kanske inte jag, det var kanske du.

Ingen har älskat mig, än.

Jag gillar inte solen längre. När man inte är lycklig så fyller solen ingen funktion. Den förvärrar allt. Idag regnar det, så idag kan jag gå ut. Och släppa taget om allt. För det finns inget kvar, inget alls. Jag är inte ensam, men jag har inte heller något. Mitt liv är slut, och det har knappt hunnit börja. Ingen har älskat mig än, jag har inte blivit något, jag har inte sett något. Inget som jag vill se. Önskar att jag slapp bli som dom. Som förlorarna. Men jag ser ju det nu, att jag verkligen håller på att bli som dom. Bidrag, ingen skola, supa, vara en jävla hora åt alla. Jag bara väntar, hela tiden. Men inget händer.


Onsdag

Idag har varit en ganska rolig och lång dag. Började med att jag vaknade tidigt för en gång skull (klockan 9). Tog en lång dusch, åt frukost och sedan gick jag och pappa ner till socialförvaltningen. Fick bra besked av en jättetrevlig handläggare, som sa att jag hade rätt till mycket mer pengar än vad jag trodde. Så det var i alla fall en positiv nyhet! Sen kom jag hem, åt middag och hamnade i en liten konflikt med min moder. Kort därefter blev jag ganska förbanannad på mina bröder som inte kan sluta göra mitt liv mycket värre än vad det redan är.
Mot eftermiddagen åkte jag, mamma, Ronja, Ida och Kian till Ådala! Vi kelade med hästar och föl, kor, kaninungar osv. Kian fick till och med åka traktor, vilket han tyckte var lite läskigt. Men den var nog rätt fin ändå, för han fick stora ögon när han såg den, haha...

Efter detta gick vi in och åt jordgubbspaj som var riktigt god! Mamma och Annika satt och pratade tantasnack och Kian sprang runder och var lycklig. När vi åkte hemåt så såg vi först en älgko och hennes lilla kalv, sedan åkte vi förbi stuteri skoghem och jag fick se en liten skymt av Watson! Mycket längesen jag såg honom, så det var kul. När vi kom hem åt vi lite mackor, sen ringde Frida och var sugen på en rökarrunda. Vi gick ganska långt och det blev många cigg och mycket hästprat. En snabb runda upp hos Alex, sen hem och andas ut! Nu blir det film och sen sova, har massor att göra imorgon, förhoppningsvis avslutas dagen med Eclipse!

Godnatt alla :)

RSS 2.0