2011-12-29

När saker går för bra, så är det oftast för bra för att vara sant. Får ett mejl från min (tydligen) stendumma lärare om att jag inte kan få något betyg i svenska. För att jag hade skickat mitt sista arbete till henne, men hon kunde inte läsa det för att hon inte hade det programmet (vanligt fucking word). Så skrev hon att om jag inte skickade det i ett annat format så skulle jag inte få betyg. Det skrev hon den 20:e och jag hade bara en dag på mig då enligt henne. Men jag har inte haft internet och inte kunnat se det förens nu. Känns ganska idiotiskt eftersom att det enda det arbetet handlade om var om jag skulle få VG eller MVG. Så då borde hon i alla fall sätta ett VG till mig istället för att inte ge mig betyg alls. Fattar hon inte vad sånt gör? Då kanske dom tar mitt CSN. Fucking kuk idiot lärare. Verkligen.

Bra dag idag :)

Och snart är den över! Imorgon är det julafton och det har varit efterlängtat! Får kanske till och med ta en bild på min snögge klänning och mitt nyfärgade hår. Maybe baby ;)

Om en dusch

ska jag hämta ut min första julklapp :) Från mig till mig - en apsnygg klänning. Plus hårfärg & läppstift. Men shh..
Om en vecka kommer nästa paket. Kunde inte låta bli, tror jag börjar bli lite beroende!

Samson

Min lilla hund, han är så smart. Och söt! Jag älskar verkligen honom. Jag undrar verkligen hur det kommer bli sen. När det bara blir han och jag uppe i Skara. Jag känner inte en enda människa där. Samson får i alla fall följa med, han är min bästa vän :)

Snart jul, mysigt. Ska försöka att verkligen slappna av denna helgen.

5 meter reklamblad

...ligger min mamma med och kämpar sig igenom. Varför ska maxi och de andra göra tidningar att drukna i? Jävla slöseri med träd då de flesta ändå slängs. Det var bara en liten tanke, hihi.

Idag har varit en MYCKET händelserik dag! Bland annat en känslosam tur till veterinären med Sammy, en biltur till Evelina och bästa av allt...Vakna till massa massa massa snö <3 Det var fan det bästa! Helt vitt på marken, snön vräker ner, kan det bli bättre? Nej, det kan det inte.

Nya grannar har man fått. Hur ska man beskriva dem med ett ord? KONSTIGA. Jag tycker oftast om konstiga människor. Men till och med jag drar en gräns - tydligen. De lagar äcklig mat. Det känner man på lukten som sprider sig i hela jävla huset. Och sen är de vampyrer. Vilket är rätt okej med tanke på att jag inte har något emot att få till det med en snygging i Edward-style. Nej men vad jag menar är att de bara är vakna på natten. Seriöst. Det är knäpptyst och helt mörkt i deras lägenhet mellan 7-20. Sen vaknar dem. rejält. Där bor minst 12 personer. Alla skriker. De badar varje kväll, tror vi. Något gör de med det stackars badkaret som låter hemskt... Sen har de små barn som skriker hela tiden. Med små barn menar jag allt mellan 2-10 år.
Ja, vissa sticker ut ur mängden.

Jag är inte alls stressad inför julen, utan tar det som det kommer. Jag vet att jag har varit underbar detta året, så tomten kommer utan tvekan. Alla julklappar köpta och inslagna. Vissa levererade till och med. Så nu är det bara att vänta till lördag. Ska bli kul med en jul i en ny stad.

Vi kan väl förresten börja nedräkningen? Eller är det för tidigt? 8 månader kvar, hihihi. Inte gravid om någon trodde det. Men börja högskola i SKARA. Får bli bundis med Bert Karlsson. Han kanske ger mig ett skivkontrakt. hahaha. ha. ha ... ha. Men allvar, faktiskt, jag på en högskola. Som är svår att komma in på. Med en tuff 3 årig utbildning. Som kräver massa praktik. Ja, det är sant. Jag ska verkligen göra det. Hela jag är så positivt inställd på att detta ska bli bra. Det värsta som kan hända mig nu är att jag blir bunden till skåne på något sätt så att jag inte kan flytta. Därför får jag undvika förhållanden. Haha, en dålig ursäkt för att få knulla runt. Vilket jag inte gör. Typ. Än.

Nu märker man att jag börjar bli trött, så det är väl lika bra att säga godnatt. Sakna inte mig för mycket mina sex ''trogna'' läsare. Jag kommer tillbaka om ca 12 timmar. Samson, min älskade lille son, ligger bredvid mig och snarkar. Han har haft en stor dag. Kloklippning hos en läskig tant, bada, åka runder...
Nej, nu kallar sängen. Som fäään. Efter allt julfirande ska jag festa rejält fram till nyår. Sprit, snygga killar och min nya sexiga klänning är min egen julklapp till mig själv innan nästa ansvarsfulla skolår börjar.

PEACE xD

Love story

Romeo take me somwhere we can be alone
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story
Baby just say yes ♥


Kvart i åtta åker vi iväg imorgon! Och snart, vilken sekund som helst, ska jag sova. Jag har inte hittat min telefon än dock... som jag btw är lite tillfälligt av med. Men den brukar dyka upp! Nu blirre litta läsning innan jag däckar!

klar

med skolan för denna terminen!
Ganska nice. Okej, detta är mitt schema:
måndag:VÄLA <3
tisdag: Gå till frisören, åka hem till min älskling och lämna present :>
onsdag: avslutningslektion på ridningen = kadrilj :D
torsdag: åka till ladan <3
fredag: Baka och allt det där innan jul. Hämta min klänning som är porrigt snygg!
lördag: Jul <3

Underbar vecka, ellerhur?

I min käre skola!

Ska skriva årets sista arbete! Sen har jag nog bara två prov kvar. Ett i matte och ett i naturkunskap. Sen äntligen lov! Festa, jul och allt det dära!
Fick veta att mina betyg kommer hem första veckan i januari! Får ju bara två betyg denna gången, sen kommer resten nästa termin '__'
Nu ska jag läsa och referera en text som en nobelpristagare i fysik har skrivit. Tungt och jobbigt lär det bli.

<3

Kian, systerson.
Hur kan man längta så starkt efter att få hålla i någon så liten?
Som är min, bara min.
Jag borde inte vilja det så mycket. Men jag vet hur det känns.
Att ha något i mig som kan bli en riktig liten varelse.
Det känns riktigt jävla bra.

Det närmar sig...

...klockan ett! Föredraget. Omfg. Lite nerver helt plötsligt.
Men fick underbara nyheter på religionen! Trodde att jag bara skulle få G eftersom jag inte har fokuserat så mycket på det ämnet denna terminen. Visade sig att jag har VG med möjligheten till ett MVG om jag presterar bra på nästa uppgift. Helt underbart.

Såhär ser mina betyg ut nu (Ja, jag är awsome, ja detta är skryt, ja det är det)
SvA= MVG
EnA=MVG
EnB=MVG
ReA=VG+
MaA=G+   jag är sär i matte ok?
ShA=VG
NkA=MVG

Det är de kurserna jag har tagit denna terminen - så får vi se hur nästa går!
Nu sitter jag och förbereder mitt lilla föredrag. Känns okej, men är det MVG? Inte säker. Det som jag får mest kritik för är mitt muntliga, att jag kan bli lite tillbakadragen. Det är för att jag har blivit så fucked up den senaste tiden när jag ska prata med folk. Hjälper ju inte att jag oftast är helt isolerad hemma, så när jag väl går ut super jag/festar tills jag är medvetslös. BUT IM OK hahahha.

Stressig dag

Men ändå rolig, för att..
1. Jag har gått ner så himla mycket i vikt de senaste veckorna att jag nu kan ha på mig en 34 utan problem. Jäj *_*
2. Jag har ridlektion idag, veckans höjdspunkt!
3. Ska hålla ett roligt föredrag på skolan för helt nya människor. Vi håller tummarna!
Men ändå stressig för att..
1. Jag ska till en lektion om två timmar och försöka göra ett helt arbete på den lektionen. Inte så smidigt kanske.
2. Jag ska hålla föredraget klockan ett och sen ska jag på möte med SYO klockan två. Hur ska jag få ihop det?
3. Jag har massa läxor att göra, men ingen tid för att göra dem.

Annars så kan det nog bli bra. Att jag fick på mig en astajt klänning i XS imorse var inte helt fel. Det var ett tag sen. bara jag håller mig på denna vikten nu, inte gå ner mer! Kan bli svårt dock, blir ju lätt så.
Plus att evelina har lovat mig underhållning på hög nivå denna helgen. Mehehehe.

Det vill jag INTE ha tillbaka! Diagnosen och sjukdomen får man leva med hela livet, men nu har jag ett annat val och nu vet jag hur man gör för att bli lycklig på andra sätt. Önskar att jag visste det då.

Achtug, fertig, los und lauf.

vor uns bricht der Himmel auf.
Wir schaffen es zusammen,
Übers Ende dieser Welt.

Äntligen klar! Nu ska jag bara plugga på lite engelska författare, ifall det kommer någon extra MVG uppgift på provet. Kan vara bra att vara förberedd. usch, jag måste verkligen sluta vara pluggis. Passar mig i och för sig bättre än slampa ><!

eh?

Q:Whose monarchy was beneficial to literature, particulary the medium of poetry and drama?
A: When Elizabeth The First became queen of England it were a better time for writers. She took over King Henry, who had interrupted the advances made by humanists and the early renaissance writers. But now that the queen had recived the power of England, the writers could countinue to do progress in literature.

Jag ORKAR inte mer. 40 sådana frågor, jag ska svara på alla innan kl fyra. Jag är inte ens halvvägs. Och jag ska ha ett prov på det om några timmar. Detta suger.... varför skulle jag tvunget bli ett plugghue för? Jaja, det lär löna sig tillslut när jag ska välja högskola *__* <3

Engelsk litteraturhistoria

Står på schemat idag! Plugga plugga... Jag har tagit bort min facebook - nej, den kommer inte tillbaka. Har inget behov av den. Blogga är roligare!
Jag vet att jag har varit frånvarande, på många sätt. Men jag har behövt lite tid för mig själv, glömma, förlåta. Nu känns det okej för att jag ör så stolt över mig själv. Har fått mina slutbetyg i svenska och engelska! M to the V to the G!!!!!! I både sv och eng! Känns helt underbart att jag trots allt inte har tappat fokus på skolan.
Pratade med nalle idag, miss u <3
Ridlektion imorgon, ska bli jättekul. Förra gången fick jag rida ett gulligt sto som heter Poppis. Vi fick kämpa en del med framdelsvändningarna, båda var lika envisa. Får se vilken häst det blir imorgon. Men nu måste jag verkligen plugga. Ska göra prov kvart i fyra.
Snart är det i alla fall jullov!

Jag och min söta pojke. Det var längesen. Saknar dig <3

För er ska jag göra det tusen gånger om <3

Ibland, är det sorgligt att vara så långt borta.

greetings from space

So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy

Vänner?

This is what Im made of


This is what Im made of


This is what Im made of


Tredje advent

Tiden går fort när man har roligt, och denna månaden har varit underbar hittills. Även om vissa stunder har varit mindre roliga så kan jag ändå se förbi det.
Månadens bästa har varit hästarna. Att rida igen. jag har verkligen the time of my life just nu. Inte så mycket festande, men det gör inte så mycket. Jag gör skolarbeten och det är minst lika kul som att festa.
idag är det den tredje advent, vilket betyder en sak. JULGRAN <3
Så nu ska jag klä mig och firra håret lite, sen ska julgranen upp och sedan blir det myskväll med mamma och Charles Dickens christmas carol.

I want you back

Every street you walk on
I leave tearstains on the ground
following the boy I didn't even want around
Söt sång, minnen från gymnasiet haha :)
Två redovisningar och lämna in en debatterande text. Har hunnit med allt, hur fan det gick till. Det var en sorglig helg och nu är nästa snart här. Den var sorglig eftersom jag sjönk såååååå lågt. Snacka om att inte ha någon självbevarelsedrift när man har druckit!
Men nu är det ny helg - vit helg med andra ord. Idolfinal och Nobel. Möjspöjs.

RSS 2.0