the fear

Forget about guns and forget ammunition
'Cuz I'm killing them all on my own little mission
Now I'm not a saint but I'm not a sinner
Now everything is cool as long as I'm getting thinner

Det är ganska så bra gjort, att kunna resa sig igen och igen och igen.  Så, det spelar ingen roll hur många gånger ni knuffar omkull mig. Inte längre.

Två dagar kvar.

Sen är det slut. Over. Typ.

Har nyss lämnat in ett av mina sista arbeten för terminen. Men jag har det värsta kvar. Kan man gå in i väggen av skolstress? Då gör jag det nu. PANG.

...

Jag ska skriva klart mitt fördjupningsarbete nu, ikväll, på femton sidor. Jag är på sida fyra, sådärlagomjävlastabilt. Och imorgon har jag dessutom ett prov i SvB på sisådär femhundra olika svenska författare. LÅT MIG VA. För att toppa det hela så kryddar vi på med FYRA underbara prov i NkB med. De slipper jag i alla fall att göra den här veckan, utan får komma tillbaka i juni för att skriva dem.

Möte med syo på fredag - icke att förglömma. Ska gå samhälls-vetenskap nästa termin, coolt va? Japp. Jag är ett tvättäkta plugghuve. Men jag är ganska så söt ändå.

SIESTA! närmar sig, åtta dagar kvar, woho. Sen börjar verkligheten med jobb. Ska fakiskt bli skönt att jobba, vem fan pallar sitta inne hela sommaren och kasta bort livet? Nu ser jag jättemycket framemot att få flytta in i ny lägenhet med min älskade man, vår söta vovve och bara kunna koncentrera sig på det viktiga i livet.

Naje, nu kallar mitt arbete på mig. Frågan är dock - ska man in en sväng till pojkvännen som ligger så fint i min säng och spelar? Han kan behöva mig, känner jag på mig. Mehehehe. Puss på alla, nästan alla.

booboo <3

Sitter på balkongen med booboo (sammy), sallad och massor av sol. Var på mitt livs kortaste arbetsintervju och fick i alla fall en provanställning från och med femte juni, på skansen. Ehhh niceeeee. Dessutom närmar sig siesta! Kan man längta mer? Just nu flyter livet på som det ska med pojkvän, jobb, skola, ridningen och allt!

Svårt as hell.

Det var mission impossible att öppna ögonen och gå upp i morse. Men nu sitter jag ändå vid köksbordet med kaffet och morgonmusik i. Blir lite extra hoppträning ikväll med Grace, mår sådär skitjävla bra av att tänka på det. Så kanske man kan ta sig igenom ännu en av dessa stressiga skoldagar.

Nu vill min hund ut, efter det kallar duchen.

dagens. omg.

Försökte få in en fin liten stämning här hemma med min älskade pojkvän. När jag viskade att jag kunde göra honom en liten tjänst senare, så sa han: Om du orkar - annars kan jag göra det själv!
Vad säger man till det? Annat än att det ska komma upp på bloggen/Fb.

We'll be the same tomorrow

Nu är allt nästan perfekt.

Gammalsvenskby!

Just nu sitter jag och skriver mitt fördjupningsarbete. Det är inte liiiiite tungt. TAGGA AVSLUTNING SNART<3  Och siesta.

RSS 2.0