2012-12-29

My love, leave yourself behind
Beat inside me, I'll be with you
 

Allt som händer, det händer av en orsak. Även om det är något mycket dåligt som händer, så är det en del av en plan som någon har konstruerat åt oss. Det är nog inte meningen att vi ska förstå varför. Vi ska nog bara första att det är så, och acceptera det. Det dåliga som händer kanske känns lättare om vi kan tänka att det är en del av planen. Kanske det rent utav kommer något bra ur det dåliga. Även om det just nu känns mörkt och hopplöst, så kanske det går att se tillbaka i ett senare skede av livet och tänka: ''om inte det hade hänt, så hade jag inte varit där jag är idag". Personligen, så känns det lättare att tänka så. Jag kan acceptera att saker och ting händer, så länge det finns ett syfte med det.
 
Jag hoppas att detta var meningen. En del av planen. Att det kommer komma något bra ur det.

Ia <3

Idag kom min bästa storasyrra maria hem från london <3 som jag har saknat henne! Dey blev en heldag med massa skratt och spelande (JULSPEL :D) öppna julklappar och skratta lite till. Vi skrattade så mycket så att jag har kramp i magen och kinderna, haha xD Det var världens mysigaste dag :) Har även en hel del videoklipp som måste läggas ut ><

Nu jävlar

ska jag plugga.

Men först! Städa, diska, handla mat och laga mat. Sen göra klart alla mina läxor så att jag kan åka till stallet. Sista ridlektionen den här terminen! Snart jul också, inte peppad alls. Vodka?

I could have loved you all my life.

All this time I was wasting hoping you would come around
I've been giving out chanses everytime and all you do is let me down.



fan fan fan.

Nu börjar jag...

...att plugga. Ska göra mina sista uppgifter i svenska 3 innan jul. Två drama analyser och en bokanalys på en bok jag bara har bläddrat igenom. Men esch, sånt ordnar sig alltid! Det ska verkligen bli skönt med lov bla bla bla. Fast egentligen, inte alls. Jag vill inte sluta, säga hejdå.

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.

En underlig helg. Började med att jag åkte till Evelina i Perstorp tidigt på fredagen. Vi fixade i stallet och tog in hästarna. Sen borstade vi hästarna och pussa på dem, jättemysigt!

Vi gjorde oss i ordning och sådant (evelina blev fnittrig efter två glas vin, haha). Jag tvekade länge om det verkligen var en bra ide att åka iväg, har inte pratat med någon på evigheter och jag är så trött på att festa. Men vi kom oss iväg och hade faktiskt ganska kul, några gamla vänner var det roligt att träffa, andra mindre roliga att se. Men vi stannade inte länge, fick skjuts hem och hade en rolig avslutning på kvällen i Evelinas soffa, haha.

Igår sov alla, så jag hjälpte Christina och Birger att lasta in massa pellets, det var verkligen veckans styrketräning. Avslutade min perstorpsvistelse med att kolla film med Evelina och sen satte jag mig på tåget. Haha, på tal om tåget, två söta pojkar som jag aldrig förr sett satte sig bredvid mig och en tjej och började snacka. De var inte direkt nyktra, men inte jobbigt fulla. I vilket fall som helst så började de snacka om allt möjligt, och de fick för sig att jag var en snobb från Båstad, så jag fick rätta deras missuppfattning.

Och idag har jag gjort ett alldeles eget hemmagjort julspel! Mycket intressant, ska testa det ikväll när Addie kommer hem.

Nu sitter jag här, tänkt att jag ska försöka jobba lite med skolarbeten. Försöka att inte tänka, inte känna. Men gud vad svårt det är, när man vet vad man vill ha.

blickstilla...

kan inte röra mig en cm. Om jag gör det finns det en risk att Madison vaknar. Och om Madison vaknar...då är det kört. Då är det ut i kylan igen som gäller.

Idag har jag tänkt på en sak. En ganska jobbig grej egentligen... men jag tänker nog försöka, hur det än går. Om jag får lite hjlp av en vän. Men ja.. det känns som om det kan behövas. Helt enkelt.

RSS 2.0