mr know it all

Jag lovade mig själv att inte reagera. Så den enda jag sviker just nu är mig själv. Men samtidigt kan jag bara skratta åt hur jävla patetiska ni är.  Mår illa bara jag tänker på det. Varje gång en tjej gör slut med en kille får hon ta massa skit. Men å andra sidan får hon fan ta skit hur hon än gör.

Jag är en hemsk människa.
För jag valde att lämna någon som jag inte älskade.
Hade jag varit en bra människa om jag hade stannat kvar och låtsas?

Jag är en känslokall människa.
För att jag har svårt att visa hur jag känner, pga. att jag inte har fått någon bra behandling tidigare.
Hade jag varit sann mot mig själv, om jag hade hållt inne allt detta?

Jag kan inte känna sympati.
För att jag inte sitter med honom dygnet runt och torkar hans tårar för att JAG dumpade HONOM.
Skulle det inte vara sjukt, om jag levde för någon annan än mig själv?

Och hur kan jag bara blunda för allt vi har gått igenom?
Jag gick igenom två missfall. Två pyttesmå liv som dog inom mig, som kom ut ofärdiga, som gjorde så ont. Jag fick gå och känna skuld. Det var ju mig det var fel på. Ellerhur? Men vem i helvete vet det? Det var säkert han. HAN HAN HAN HAN HAN HAN! För att han har levt sitt liv fel i flera år och inte brytt sig vad som händer om man stoppar kroppen full med droger. Men nej då, visst var det mig det var fel på. Det var ju i mig de små liven bodde i.
Jag känner mycket när jag tänker på att jag hade två små barn som dog. Men det är först nu som jag förstår. Hade jag fått barn med honom, hade jag tvingats leva med någon som jag inte älskar. Så får man inte säga. Men det är sant. Och jag har blivit driven till den punkten då jag känner att jag måste säga det.

Jag har flyttat. Skolan går bra. Jag gillar äntligen mitt liv. Men måste man klippa alla band, bara för att få vara ifred? Isåfall är jag villig att göra det. Att säga upp all kontakt, med varenda en av er. Om det betyder att jag slipper krocka med den IDIOTEN som säger att alla hade rätt om mig. Och med det menar han att jag är en riktig jävla HORA.

Här är jag ingen hora, ingen dålig eller kall människa. Folk här ser mig för den jag är.

Nu riktar jag mig till dig direkt.
DU är känslokall. Det är falska jävla tårar. Du tycker synd om dig själv. Så du försöker ge mig skuld. Gör inte det dig till en dålig människa? Eller gör det dig till en betydelselös, okunnig, efterbliven och liten människa? Välj fucking själv.

Jag skulle kunna hjula hela världen runt fem gånger. Så glad är jag över att vara fri! Så, din jävla jävla jävla idiot, nu vet du allt.
Du känner inte mig. Du har inte rätt att säga till andra hur jag är.

Mr play your games
only got yourself to blame
when you want me back again
but I ain't falling back again
Cause Im living my truth without your lies
let's be clear - this is goodbye.

RSS 2.0