did you give the world some love today babe?

Delat ut massa enkäter idag! Blir nog så att jag måste dela ut ca 150 till. Och åka till pp och dela ut där med. Men det blir nog bra till slut.

someone to lean on.

Allt känns tungt nu. Jag är ensam med mina bekymmer och allt jobb. Ekonomiskt går det åt helvete... Kunde inte betala försäkringarna på 4000. Måste få ihop nästa lön till det. Sen ridningen på 4500, hyran, mobilen, ny madrass och hundmat som micka köpte till mig. Kostade typ 400. Sammanlagt har jag räkningar på över 10000 och en inkomst på 9000. Det var lättare när jag hade någon att dela det med. Men man kan ju inte leva med någon för att slippa ekonomiska problem. Får i alla fall lite extra pengar i veckan, kan väll betala något då.

Annars är det mest skolstress som jagar mig. Jämt och ständigt. Jag har varit skoltrött de senaste terminerna, men samtidigt tycker jag det är roligt att plugga. Men sena nätter med valpen gör att min energi är på noll nu för tiden.



I dessa tider önskar man att man hade någon som kunde stötta, dela vardagen och möta svårigheter tillsammans med. Men skulle jag bryta mitt löfte (inga pojkvänner 2013) så skulle jag aldrig förlåta mig själv! Nej, jag är stark, jag har klarat mig själv förr. Då har jag fått möta värre motgångar och ändå tagit nya tag och ryckt upp mig. Jag är säker på att jag klarar detta med!

lalalaaa!

Sitter i skolan med mina kära vänner. Snart ska vi bege oss till fysiken! Prov imorgon i mekanik, kommer gå sådär känns det som...

Utkast: Jan. 29, 2013

Fått lägenhet i Perstorp. Yäy!

...

Det är i alla fall bättre än att bo på gatan. Och det är bara tillfälligt, jag tänker inte fastna där!

bra dag, hittills!

Ja dagen har ju börjat ganska bra! Vaknade supertidigt och var trött, men efter den vanliga hundrundan så vaknade jag till ordentligt! Gjorde en stor frukost (hatar att äta på morgonen, så jag förvånade mig själv!) och tog en extremt lång dusch. Kollade lite på TV, men kände att det dög inte en så fin dag som den här! Så jag och mor gav oss ut på en till hundtunda och tog upp vilddjuren i skogen. Där kastade vi boll och pinne tills de var helt slut! jag passade på att klippa bådas klor och klippa Samsons svans medans dem var trötta. I vanliga fall blir det ett jäkla liv på båda, men nu orkade dem inte tjafsa emot. Så det blev gjort på bara ett par minuter :)!

Sen ringde syrran och sa att hon och mina älskade barn kommer och hälsar på, så jag och mamma har städat lite här hemma, och nu ska jag möta dem vid stationen. Som sagt, bra dag hittills, kan bara bli bättre med världens bästa grabbar på besök <3

jävla liv.

Försöker tänka positivt, men det är svårt när problemen växer. Nästan bara ekonomiska problem. Har snart ingenstans att bo, hittar ingen ny lägenhet i Båstad. Det lär bli tillbaka till klippan eller Perstorp... Sen har jag sinnessjukt mycket att betala, men för lite pengar. Har ridningen, mobilen,hyran,försäkringar osv osv. Och csn krånglar till allt som vanligt. Orkar inte ha en massa problem jämt och ständigt. Jag vill att allt ska ordna sig, att jag ska slippa känna stress över pengar varje dag. Jag borde kunna må bra och glädja mig över så mycket. Skolan går super, har bara en termin kvar till högskolan! Samtidigt har jag alla problem som tar upp så mycket av min tid. Som gör mig så frustrerad och trött. Jag hatar pengar. Hatar hatar hatar. Jag vill slippa oroa mig, och bara bo någonstans där jag kan känna mig lugn, trygg och hemma. Men det verkar som om vägen dit är oändlig.

saturday night :*

Eftersom jag har varit sjuk i två veckor och knappt hunnit bli frisk, så blir det en luuuuugn helg! Harry Potter maraton med mamma och addie + milkshakes och lördagsgodis. Vi har det bra vi! Sen imorgon ska jag verkligen få saker gjorda! Läxor och skrivning, jag ska bli den yngsta och mest berömda äventyrsförfattaren i världen! Eller ja, jag ska i alla fall skriva klart min bok. Känner hur inspirationen kommer mer och mer för varje dag! Jag skriver så länge jag tror på magin jag skriver om. Om jag slutar att tro, då pausar jag i mitt skrivande. Hela boken handlar om att tro på det omöjliga, och det måste jag också göra. Vem skulle annars tro på det?

no diggity

I can't get it out of my mind
I think about the boy all the time
 

who do you think you are?

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul
Dont come back for me, dont come back at all

2013

Nyårslöften som kommer att hålla:
1. Ingen rökning, alls!
2. Träna och komma i hundra procent Victoria secret-form!
3. Plugga satan i det!
4. Inte under några som helst omständigheter får jag ha en pojkvän under hela 2013. Inget förhållande, inte bli kär, inte flytta ihop. Inga pojkvänner 2013!

titanium

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away,fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down, but I wont fall
I am titanium


forever young

Jag ska inte tänka på dig mer, någonsin. Inte alls. Jag ska följa planen och sluta tänka så mycket. Jag tror det är mitt största problem, jag tänker för mycket.

Nu ska jag sova och åka till Rowania! Prata lite med björnar, vara med om underbara äventyr och snurra i väderkvarnar!

sex mot pizza

Den som kommer hit med mat kommer jag göra vad som helst för! Det där med att gå utan mat en hel dag var lätt som en plätt när man var 18, men nu klarar jag inte det! I need food now!!!!

RSS 2.0