Like a drug

You’re like a drug that I just can’t kick
I give you up and it makes me sick
The shakes come on and they come on quick
You’re like a drug that I just can’t quit

Ger upp.

Nu blir jag motsatsen till glad. Jag åkte till skolan 4 timmar tidigare för att plugga. Har tre läxor, en fysiklaboration och två arbeten i svenska. Lånade samma data jag alltid lånar, och ser att min labbrapport som jag nästan var klar med, är borta. Helt jävla borta. Vet att jag sparade den, men detta har hänt innan. Hur ska jag orka börja om från början? Jag kommer inte ens ihåg vad jag har skrivit..

where you think you're going baby?

Ut ut ut! Du förstör allt.

woooho!

Uttråkad. Inte just nu, utan permanent uttråkad. Jag behöver bog resa någonstans och få utlopp för alla äventyrslustkäsnlor jag har inom mig. Får börja räkna ner veckorna till höstlovet, funderar seriöst på att åka till Irland då. Är så trött på Sverige, Skåne, Båstad. Kan inte sitta still, vill inte sitta still.

För övrigt så är det måndag, och det innebär normalt flera timmar med matte och fysik, men idag ska jag försöka få klart alla mina läxor som jag ligger back i svenskan. Inget roligt, mest analyser på noveller och dikter. Hade helst hoppat över det, men det måste bli gjort om jag vill ha bra betyg. Och det fvill jag. Definitivt.

LÅGPRISLADAN Nu! woooho

In skuulan.

Skriver min laborationsrapport i fysik ( om densitet). Inte så roligt, men när jag får hjärnsläpp kan jag bara skriva av Robin lite. Inga problem, alla nöjda?

RSS 2.0